Yolyn rauhoittava Micellar geeli 500ml

Yolyn rauhoittava Micellar geeli 500ml
Yolyn rauhoittava Micellar geeli 500ml

Yolyn kosteuttava miselligeeli on täysin vegaaninen, mikä tarkoittaa, että sen valmistuksessa ei käytetty eläinperäisiä ainesosia. Tuote sisältää 97 % luonnolli

8,90 €
Sisältää alv. 24 %

puhdistus, meikinpoisto, ihon rauhoitus

Yolyn kosteuttava miselligeeli on täysin vegaaninen, mikä tarkoittaa, että sen valmistuksessa ei käytetty  eläinperäisiä ainesosia. Tuote sisältää 97 % luonnollista alkuperää olevia  ainesosia. 

Yolynin rauhoittava miselligeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti ja perusteellisesti epäpuhtauksista ja ylimääräisestä talista. Kosmetiikka poistaa helposti meikin, myös vedenkestävän. Miselligeelin koostumus on rikastettu hyödyllisillä aktiivisilla ainesosilla - kurkulla ja pantenolilla, jotka vastaavat ärsytyksen rauhoittamisesta ja oikeanlaisesta nesteytyksestä. Rauhoittava geeli jättää ihon sileäksi ja samettisen pehmeäksi kosketettaessa. Tuote takaa ihon pitkäkestoisen virkistyksen. Geeli on hellävarainen iholle, ei kuivata tai ärsytä sitä.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Panthenol, Cucumis Sativus Fruit Extract, Cocamidopropyl Betaine, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Paino:
0.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua