Yolyn kosteuttava Micellar geeli 500ml

Yolyn kosteuttava Micellar geeli 500ml
Yolyn kosteuttava Micellar geeli 500ml

Geeli poistaa vedenpitävän meikin, ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet ihon pinnalta. Yolyn misellinesteet ja -geelit ovat erinomainen valinta päivittäiseen puhd

8,90 €
Sisältää alv. 24 %

puhdistus, meikinpoisto, ihon kosteutus.

Yolyn kosteuttava miselligeeli on täysin vegaaninen, mikä tarkoittaa, että sen valmistuksessa ei käytetty  eläinperäisiä ainesosia. Tuote sisältää 97 % luonnollista alkuperää olevia  ainesosia. 

Geeli poistaa vedenpitävän meikin, ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet ihon pinnalta. Yolyn misellinesteet ja -geelit ovat erinomainen valinta päivittäiseen puhdistukseen ja meikinpoistoon.

Tämä kosteuttava miselligeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti ja perusteellisesti epäpuhtauksista ja ylimääräisestä talista. Geeli poistaa helposti meikin, myös vedenkestävän. Miselligeelin koostumus on rikastettu hyödyllisillä aktiivisilla ainesosilla - silkkiproteiineilla ja pantenolilla, jotka vastaavat asianmukaisesta kosteuttamisesta. Kosteuttava geeli jättää ihon sileäksi ja samettisen pehmeäksi. Tuote takaa ihon pitkäkestoisen virkistyksen. Geeli on hellävarainen iholle, ei kuivata tai ärsytä sitä.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Cocamidopropyl Betaine, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Paino:
0.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua