Herman's Amazing Sammy Sunshine Hiusväri

Herman's Amazing Sammy Sunshine Hiusväri
Herman's Amazing Sammy Sunshine Hiusväri Herman's Amazing Sammy Sunshine Hiusväri Herman's Amazing Sammy Sunshine Hiusväri
12,90 €
Sisältää alv. 24 %

Herman’s Amazing Sammy Sunshine Shokkihiusväri  

Herman’s Professional on kirkas ja upea shokkihiusväri. Värit ovat 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Hiusväri on hoitoainepohjainen suoraväri ja se hoitaa hiusta värjäyksen aikana. Väri ei sisällä ammoniakkia, eikä näin vahingoita hiuksiasi. 

Vaalennusaineen / värinpoiston käyttäminen ennen värjäystä on suositeltavaa.Näin suoraväri tarttuu parhaiten hiuksiisi ja lopputulos kestää pidempään.Suosittelemme käyttämään Herman’s Amazing Bleach Kit  -vaalennusainetta,

Mitä vaaleampi hiuspohja, sitä kirkkaampi lopputulos! 

Käyttö: Levitä suoraväri vastapestyyn, hoitoaineettomaan ja pyyhekuivaan, tai kuivaan tukkaan. Anna värin vaikuttaa 15-30 minuuttia. Värin voi antaa vaikuttaa myös hieman pidempään intensiivisemmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Huuhtele väri pois hiuksista runsaalla vedellä. 

-Herman's Amazing värit pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen

-Väri säilyy avatussa purkissa noin vuoden avaamisen jälkeen

-Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä värjätessä

-Myyntipaketin mukana on kirjalliset ohjeet

Vinkki: Käytä väriä hoitoaineen tavoin aina tarvittaessa, niin väri pysyy kirkkaana! 

Herman’s Amazing -suoravärejä voi sekoitella keskenään erilaisten sävyjen aikaansaamiseksi. Voit myös luoda herkullisia pastellisävyjä sekoittamalla Blanc Blanche Toneria haluamaasi Herman’s Amazing -suoraväriin. 

Pakkaus sisältää 115ml hiusväriä. 

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Basic Yellow 57, Ceteareth-20, Potassium Ethylhexyl/Isotrideceth-8 Phosphate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben.

Arvostelut 0 arvostelua