Herman's Amazing Electra Violet hiusväri

Herman's Amazing Electra Violet hiusväri
Herman's Amazing Electra Violet hiusväri Herman's Amazing Electra Violet hiusväri Herman's Amazing Electra Violet hiusväri
12,90 €
Sisältää alv. 24 %

Herman’s Amazing Electra Violet Shokkihiusväri  

Herman’s Professional on kirkas ja upea shokkihiusväri. Värit ovat 100% vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Hiusväri on hoitoainepohjainen suoraväri ja se hoitaa hiusta värjäyksen aikana. Väri ei sisällä ammoniakkia, eikä näin vahingoita hiuksiasi. 

Vaalennusaineen / värinpoiston käyttäminen ennen värjäystä on suositeltavaa.Näin suoraväri tarttuu parhaiten hiuksiisi ja lopputulos kestää pidempään.Suosittelemme käyttämään Herman’s Amazing Bleach Kit  -vaalennusainetta,

Mitä vaaleampi hiuspohja, sitä kirkkaampi lopputulos! 

Käyttö: Levitä suoraväri vastapestyyn, hoitoaineettomaan ja pyyhekuivaan, tai kuivaan tukkaan. Anna värin vaikuttaa 15-30 minuuttia. Värin voi antaa vaikuttaa myös hieman pidempään intensiivisemmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Huuhtele väri pois hiuksista runsaalla vedellä. 

-Herman's Amazing värit pysyy hiuksissa noin 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen

-Väri säilyy avatussa purkissa noin vuoden avaamisen jälkeen

-Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä värjätessä

-Myyntipaketin mukana on kirjalliset ohjeet

Vinkki: Käytä väriä hoitoaineen tavoin aina tarvittaessa, niin väri pysyy kirkkaana! 

Herman’s Amazing -suoravärejä voi sekoitella keskenään erilaisten sävyjen aikaansaamiseksi. Voit myös luoda herkullisia pastellisävyjä sekoittamalla Blanc Blanche Toneria haluamaasi Herman’s Amazing -suoraväriin. 

Pakkaus sisältää 115ml hiusväriä. 

INCI: Vesi, cetearyl alcohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium  methossulfate, ceteareth -20, citrid acid, phenoxyethanol,  methylparaben, basic blue 99, acid violet 43, basic brown 16, basic red  76, basic yellow 57, ethylparaben, botylparaben, basic violet 2,  propylparaben, basic blue 124, basic red 51.

Arvostelut 0 arvostelua