Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml

Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml
Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml Bio Vital Hyaluronihappoampulli 15 x 2ml

Bio Vitalin uudet Saksalaiset Hyalyronihappoampullit 15 kpl. kosteuttava ihoasi. Tarkempi tuoteseloste katso kuvaa.

19,00 €
Sisältää alv. 24 %

Bio Vitalin uudet Saksalaiset Hyalyronihappoampullit 15 kpl. kosteuttava ihoasi. Tarkempi tuoteseloste katso kuvaa.

Hyaluronihappo tunnetaan kosmetiikassa kiinteyttävästä vaikutuksestaan. Tämän aineen ansiosta iho on riittävän pehmeä, joustava, kiinteä ja kosteutettu. Hyaluronihappo on luonnollinen aine, joka on osa kehoamme ja luonnollisen ikääntymisprosessin myötä iho menettää kimmoisuutensa ja riittävän kosteutensa, ensimmäiset rypyt ilmestyvät. Täydentämällä tätä ainetta annamme iholle tarvittavan kosteuden, joustavuuden ja siten vahvuuden ja joustavuuden. Säännöllisen käytön ansiosta iho on näkyvästi kiinteämpi ja rypyt täyttyvät ja siten vähemmän korostuneet.

Avaaminen: Lasiampulli - käytä kasvopyyhkettä sen  avaamiseen ja aseta se kärkien ympärille suojaamaan ihoasi. Katkaise  ampullin kärki.  

Käyttö: Levitä aamuin-illoin täysin puhdistetulle iholle. Kotihoidossa yhden ampullin sisältö hierotaan päivä- tai yövoiteen alle. Hiero voidetta varovasti ihoon noin 2-3 minuuttia, kunnes se on täysin imeytynyt. 1 ampulli seerumia intensiiviseen hoitoon suositellaan 1-2 kertaa viikossa. Käytä sisältö heti avaamisen jälkeen. Ampullit on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Ampulli sisältää "Hyaluronihappoa", puhdasta korkeamolekyylistä polysakkaridia, jota esiintyy luonnollisesti kudoksissa. Sillä on erittäin kosteuttavia vaikutuksia ja kyky sitoa suuri määrä vettä antaen iholle volyymia ja joustavuutta. Se toimii kudoksissa solujen välisenä aineena luoden tilaa solujen luonnollisen uusiutumisen kannalta välttämättömille aineille ja lisää ihon uusiutumiskykyä. Se pystyy neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka syntyvät ulkoisten tai sisäisten vaikutusten vaikutuksesta kudokseen. Hyaluronihapon määrä ihmisen ihossa kuitenkin vähenee iän myötä, mikä johtaa vähentyneeseen kosteutukseen ja samalla ryppyjen muodostumiseen. Kosmeettiseen hoitoon sopii yhdistelmä demarollerin kanssa, ultraääni, joka tunkeutuu ampullin syvemmälle ihon kerroksiin ja auttaa näin saavuttamaan ihon syvän kosteutuksen, tasoittaa ja sammuttaa ihoa. Säännöllinen ihonhoito kotona ja kauneussalongissa on tärkeää kestävän vaikutuksen kannalta.

Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua