Vis Plantis

31 Tuotetta

kauneusmaailma.fi_vis_plantis_micelarne

Paljon luonnon raaka-aineita sisältävä Vis Plantis tarjoaa erikoishoitoa hiuksille ja iholle. Valikoimassamme mm. ihonhoitotuitteista Helix care- etanatuotteet, Reti Vital Care Anti-Wrinkle ja Age killing effect SYN®-AKE hoitosarjat, Basil Element hiustuotteet hiustenlähtöön ja hiuspohjan ongelmiin, sekä Atopy Tolerance rauhoittava ihonhoitolinja herkälle ja atooppiselle iholle.

Age killing effect SYN®-AKE hoitosarja on tarkoitettu ikääntyvälle iholle, joka tarvitsee tehokkaampaa hoitoa. Tuotesarja siloittaa ja madaltaa syntyneitä ryppyjä ja juonteita. Sopii juonteikkaalle iholle, jossa ikääntymisen merkit ovat jo selvät.

Helix care - sarja on uudistava ja kosteuttava hoitosarja ja sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille. Etanaseerumi on täysin luonnollinen, tehokas ihon uudistaja sen sisältämien soluntuotantoa aktivoivien ja ravitsevien aineosien ansiosta.  Sarja sopii erilaisten ihovaurioiden ja -ongelmien korjaamiseeen ja häivyttämiseen (arvet, venymis- ja raskausarvet, akne, ihotulehdukset, auringon aiheuttamat ihovauriot, selluliittivauriot, maksaläiskät, haavojen paranemisen edistäminen). Sarjasta on apua silloinkin kun halutaan estää ihon ennenaikaista vanhenemista ja palauttaa sen luonnollinen pehmeys ja kimmoisuus. Sopii erinomaisesti nuorelle ja akneiholle.

Reti Vital Care Anti-Wrinkle  -sarja on tarkoitettu ihon tehokkaaseen uudistamiseen, soveltuu erityisesti varttuneemmalle iholle, koska sarja sisältää myös adenosiinia, joka vaalentaa  ihon pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä. Retinol  (A-vitamiini) on itsessään tehokas ihon uudistaja sen lisäksi voitesarjaan on lisätty etanaseerumia. Tuotesarja kosteuttaa ja pehmentää ihoa, silottaa pintaa, estää ikääntymistä ja parantaa ihon joustavuutta. Suosittelemme voidetta iholle, jossa ikääntymisen merkkejä alkaa pikku hiljaa olla nähtävissä.

Avena Vital Care &ndash rauhoittava tuotelinja herkälle iholle. Avena Vital Care tuotelinjan vaikuttavina aineina ovat mm. kaura ja ruiskaunokki, pantenoli sekä luonnon öljyt. Tuotteet soveltuvat iholle, joka reagoi helposti muutoksiin mm. punoituksella ja ihon kuivumisella ja ärtymisellä. Tämä iho on yleensä myös ohut. Avena Vital Care linjan tuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia, mutta tehokkaasti kosteuttavia ja kosteutta sitovia, ilman voimakkaita hajusteita. Hoitotuotteet sisältävät paljon kasviuutteita ja kasviöljyjä.

Atopy Tolerance &ndash Atooppisen ihon hoitoon. Atopy Tolerance tuotteet on luotu vastaamaan atooppisen ihon tarpeita ja tukemaan ihon omaa luontaista suojaa. Tuotteet eivät sisällä ollenkaan hajusteita ja niiden pH-arvo vastaa ihon luonnollista pH:ta. Atopy Tolerance on ennen kaikk. ea ihoa suojaava, kosteuttava ja rauhoittava linja. 

Kaikista voiteistamme on tarjouspaketit, tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

kauneusmaailma.fi_elfapharmvlantistextlogo 

  • Näkymä
15,90 €
15,90 €
15,90 €